Start med at forklare: Hvad det er I gør?

PL & Partners er et strategisk Facebook marketing bureau. Vi hjælper virksomheder, der ønsker at skalere, med at skabe og udvikle deres forretning på Facebook.

Hvordan holdt I styr på opgaver og ressourcer, før I begyndt at arbejder efter TimeBlock metoden?

Før TimeBlock, arbejdede vi med individuelle daglige to-do lister i vores CRM system. Det vil sige, at man om morgenen kunne møde ind til 20 tasks, og så var det ellers op til en selv på dagen at vælge hvad der blev prioriteteret. Dette resulterede i overspringshandlinger, forstyrrelser, mm., og som oftest blev de krævende opgaver udskudt til sidst, hvor koncentrationen ikke er i top.

Hvorfor valgte I at arbejde efter TimeBlock metoden?

Vi manglede struktur og overblik, og ønskede at producere mere effektivt, samtidig med at vi øgede kvaliteten i vores arbejde. TimeBlock har hjulpet os med at lykkes med alle de nævnte punkter. Vi er alle mere glade og har mere overblik, og alle ved, hvad hinanden arbejder på.

Hvor lang tid tog det at beslutte at implementere TimeBlock i jeres organisation?

Det tog lige nøjagtig et møde, og dagen efter blev det implementeret og modtaget hammer-godt. Dag nummer to med TimeBlock var ingen i tvivl om værdien.

Hvilket fordele har du, dine medarbejdere og dine kunder af TimeBlock metoden?

Kundernes fordel er, at mine medarbejderes tid går uforstyrret på dem. De får en højere kvaltiet. Medarbejdernes fordel er at deres performance er bedre, samtidig med at deres hverdag er mere overskuelig og struktureret. Følelsen af at være presset til det yderste, er ikke længere til stede dagligt.

Min fordel giver sig selv, når man læser de to forrige sætninger. Som arbejdsgiver har jeg opnået gladere medarbejdere og gladere kunder, hvilket skaber en sundere forretning. Ganske enkelt. Nå ja – og så kan jeg selv sove om natten nu, også :)))

– Mads Paaskensen, CEO PL & Partners