Start med at forklare: Hvad det er I gør?

Jeg er ansat som marketing assistent i et online marketingbureau ved navn SENSE Marketing.

Vi er specialiserede i B2B markedsføring og arbejder primært med IT- og servicevirksomheder.

Jeg har ansvaret for at oversætte og forfatte tekster både til os selv og til vores kunder. Teksterne kan være fra alt til hjemmesider, nyhedsbreve, salgsbreve, e-bøger eller blogposts.

Jeg står desuden for opsætningen af Facebook annoncer og nyhedsbreve i Mailchimp samt en række andre SoMe relaterede opgaver.

Hvorfor valgte I at arbejde efter TimeBlock metoden?

Vi har for nylig implementeret et nyt koncept i SENSE , som indebærer, at vi tager ud til kunderne, i stedet for at sidde på vores kontor og det har vi heldigvis fået positiv feedback på. Det fungerer også godt for os, men kræver en god planlægning og i den sammenhæng er TimeBlock et nyttigt værktøj.

Vi bruger TimeBlock til at få sat mere struktur på vores hverdag. Vores hverdag er meget præget af forandring, idet vi ikke har en fast base og derfor er det rart at have et præcist overblik over, hvilke opgaver man skal give sig i kast med. Det giver mere ro og overblik i hverdagen.

Samtidig øger det vores effektivitetsniveau, fordi vi altid ved hvilke opgaver vi skal prioritere og fokusere på, og så arbejder vi målrettet med dem. Derudover undgår man overspringshandlinger, som ofte opstår når man ikke har overblik over, hvilke opgaver man skal kaste sig over.

Hvordan holdt I styr på opgaver og ressourcer, før I begyndt at arbejder efter TimeBlock metoden?

Vi brugte Trello, det fungerede dog ikke helt optimalt, da opgaverne i Trello er opstillet som en to-do liste. Ofte stod der mange opgaver på listen og det blev derved næsten uoverskueligt og forvirrende at logge ind på Trello. Samtidig var det lidt svært at vurdere, hvilke opgaver man skulle prioritere først.

Det har ændret sig efter vi har fået implementeret TimeBlock metoden i vores hverdag. Med TimeBlock metoden kan vi planlægge hvilke dage vi vil løse vores opgaver, og samtidig prioritere de vigtige opgaver først.

Det giver et langt bedre overblik og struktur på hverdagen.

Hvilke fordele har du, dine medarbejdere og dine kunder af TimeBlock metoden?

Vi har fået meget mere struktur på hverdagen og vi ved altid hvilke opgaver, vi skal varetage og i hvilken rækkefølge. Vi arbejder mere effektivt og er blevet bedre til at overholde deadlines.

Kommunikationen flyder bedre, fordi vi altid har overblik over vores opgaver og derved lettere kan orientere hinanden samt kunder om hvor langt vi er i de forskellige processer.

Emilie Djurhuus, SENSE Marketing