Anders Thue Pedersen er ophavsmanden til TimeBlock metoden.

Det startede dog ikke som TimeBlock, men blot som endnu et eksperiment i at få en mere velfungerende og ansvarlig virksomhed.

Som mange andre virksomhedsejere var han plaget af deadlines der blev misset, opgaver der ikke blev løst tilfredsstillende og andre udofrdringer, eller nudfordringer der gjorde at han bekymrede sig for meget og sov for lidt.

Han ændrede nogle fundamentale måder at lede sin konsulentvirksomhed på – nogle ændringer som skabte så stor forandring at han begyndte at dele sine indsigter med andre, dem der hørte om det kopierede det og dermed var ideen og konceptet TimeBlock født.

Efter blot 3 uger med det som blev til TimeBlock gik det op for Anders at han sov meget bedre end han havde gjort i mange år, fordi han nu havde et gennemsigtigt og reelt overblik over sin virksomhed, noget han havde manglet.

Efter 6 uger var omstillingen gennemført og siden har projekt efter projekt blevet afviklet efter metoden, ofte med udtalelser fra kunderne som “bedste IT projekt i de sidste 14 år”

anders@timeblock.com

Anders Thue Pedersen

Foto: Anne Kring

Send os en besked

    Her bor vi