Nyheder

­

TimeBlock omtales i Lokalebasens artikel

I artiklen ’6 tendenser du skal holde øje med i 2017’ giver Lokalebasen deres seks bud på de vigtige tendenser, der vil præge det nye år.

Vi er meget stolte over at kunne fortælle, at TimeBlock metoden er repræsenteret i denne artikel.

Læs hele artiklen her!

Vi er med i ‘My daily grind’ podcasten!

My Daily Grind er en podcast, som handler om hverdagen. Begrebet “Daily Grind” dækker egentlig over kedelige monotone dagligdagsopgaver, men podcasten er alt andet end kedelig!

I podcasten interviewes en række spændende personligheder eller teams om deres “daily grind”. De fortæller om deres hverdag, hvordan de arbejder, hvordan de prioriterer tiden og hvordan de […]

Kan en civilingeniør lære at sælge?

Sådan lyder overskriften på d. 23. episode af Social Sellings Companys podcast, hvor jeg bliver interviewet af Leif Carlsen. Afsnittet handler om, hvordan civilingeniører og alle andre fageksperter kan lære at blive dygtige sælgere. At blive en dygtig er nemlig noget alle kan lære, men det kræver øvelse og vedholdenhed.

I afsnittet deler jeg […]

TimeBlock udgiver artikler for online magasinet ‘Alt om ledelse’

Jeg har fået æren af at skrive en række artikler på online magasinet ‘Alt om ledelse’.

Alt om ledelse er et online magasin for den nysgerrige leder, der konstant er på jagt efter nye inspirerende tanker om ledelse. Lederen der er klar til at blive klogere og stræber efter at blive en hamrende […]

TimeBlock gæster Freelancers’ show live fra MicroConf!

Lyt til podcasten, hvor jeg, live fra MicroConf, gæster afsnit 202 af podcasten ‘Freelancers’ show’

Freelancers’ show er en podcast, som belyser de udfordringer, der kan være forbundet med at arbejde som freelancer. Podcasten gæstes af freelancere inden for mange forskellige brancher, fællesnævneren er, at de alle har mange års erfaring.

Afsnittet handler […]

TimeBlock gæster UI Breakfast Podcast!

Jeg har fået æren af at gæste episode 18 af UI Breakfast Podcast.

UI Breakfast Podcast er en spændende podcast, hvor mange forskellige brancheeksperter deler deres erfaringer og en masse brugbar viden, som du kan anvende i din forretning.

Episode 18, som jeg medvirker i, handler om, hvordan du kommer i flow og bevarer dit […]

TimeBlock medvirker i Freelance Transformation Podcasten!

Freelance Transformation Podcasten er en podcast, hvor succesfulde freelancere og virksomhedsejere deler viden og information om, hvordan deres forretning fungerer.

Er du ved at starte en freelance virksomhed? Eller vil du gerne vækste din nuværende forretning, så bør du lytte til denne podcast!

I 26. afsnit af Freelance Transformation Podcasten, som jeg medvirker […]

TimeBlock medvirker i Rogue Startsups Podcasten

Jeg har fået æren af at gæste den 23. episode af Rogue Startups Podcasten.

Rogue startup podcast er en podcast, hvor de to iværksættere, Dave Rodenbaugh og Craig Hewitt, deler deres viden og erfaringer, som iværksættere.

Det er et podcast, som både inspirerer og uddanner dig som iværksætter.

I afsnittet fortæller jeg om stiftelsen af […]