Du lever af at sælge dine eller dine medarbejderes timer og du vil gerne have mere overskud i hverdagen, bedre søvn om natten og en højere indtjening uden at arbejde mere?

Måske har du allerede prøvet pomodore-teknikken, timeboxing eller andre effektivitets teknikker, uden at de har haft den ønskede effekt?

Er du i tvivl om hvorvidt du kan blive lige så effektiv som andre, uden at arbejde flere timer?

TimeBlock onlineforløbet er løsningen til dig!

TimeBlock forløbet er et online 6 ugers forløb, hvor du trin for trin lærer at strukturere og planlægge din hverdag. I hele forløbet bliver du guidet igennem de forståelser og den viden der skal til, for at blive motiveret til at strukturere din hverdag. Du bliver holdt i hånden hele vejen og støttet og guidet af dine med deltagere og mig.

Kort fortalt får du alle de redskaber og den forståelse der skal til for, at du kan opbygge en vedvarende og simpel hverdag, der giver dig både ro og overblik.

Vi vil gøre alt for at du føler dig motiveret gennem forløbet, men for at dette kan lykkes, er det vigtigt at du har lyst til at engagere dig i forløbet og deltage online i mandags-møderne. Dette er nemlig en afgørende faktor for, at du får det optimale udbytte af forløbet.

Anders Thue Pedersen - TimeBlock underviser

TimeBlock forløbet koster 2.495.00 ex. moms ved normal tilmelding og 1.895.00 ved tidlig tilmelding (early bird)

Betalingen kan deles i 2 rater af 1.248.00 (948.00 ved early bird) eller 3 rater af 832.00 (632.00 ved early bird)

TILMELD MIG - JEG VIL SOVE BEDRE Næste forløb starter 12 september

TimeBlock onlineforløbet er et 6 ugers forløb, hvor du bliver guidet igennem alle de trin der skal til, for at sikre en rolig hverdag med masser af produktivitet og overskud.

Dit udbytte af forløbet er kort fortalt, viden og forståelse for hvordan du kan indrette din hverdag med henblik på at opnå maksimal produktivitet.

Sådan foregår TimeBlock onlineforløbet

TimeBlock forløbet køres i hold af 10 personer og er en kombination af undervisning samt en privat gruppe, hvor vi støtter hinanden.

Selve undervisningen består af 6 online videoer af normalt 10-20 minutters varighed, som udgives hver mandag om morgenen. Videoerne indeholder dels teori, men derudover også praktiske opgaver, som du skal løse enten mens du ser videoen eller i den næste uge.

Hver mandag mødes vi online og evaluerer den foregående uge, samt diskuterer den kommende uges opgaver.

Efter de seks ugers forløb afholder vi en 1-til-1 samtale med dig enten på telefonen eller Skype, hvor vi gennemgår din implementering af TimeBlock metodikken og ser på hvordan vi kan sikre os at du maksimerer din produktivitet og lever op til dit fulde potentiale.

Hvem er forløbet for?

 • Du kan være udvikler, marketingansvarlig, tekstforfatter, designer eller noget helt femte
 • Du arbejder meget koncentreret i din hverdag og har brug for mere struktur for at få overblik og ro i hverdagen
 • Du kan være freelancer, ansat eller chef i en mindre virksomhed eller i en stor organisation
 • Du løser opgaver, der normalt tager minimum halve dage at løse, men gerne flere uger
 • Du når ikke så meget som du selv føler burde være muligt, lige meget hvor meget du arbejder
 • Du har et ønske om at nå mere uden at arbejde flere timer.

Det siger SEO mandentimeblock-lars-skjoldby

Jeg har et bedre overblik af hvilke opgaver mine medarbejderne arbejder på og hvornår de har planlagt at lave hvilke opgaver. Samtidig ved jeg, hvor mange ressourcer der er tilgængelige 3-4 uger forud.

Når medarbejderne møder ind, så ved de præcis hvilke opgaver de skal arbejde på den dag. De fortæller mig at deres arbejdsdag er mindre uorganiseret og at de føler de arbejder mere effektivt og ’smartere’ end før – og det gør de!

Vi har også mulighed for at informere vores kunder om, hvornår vi har planer om at arbejde på deres projekter og det får dem til at føle sig bedre informeret og mindre usikre på hvornår vi afleverer vores arbejde.

— Lars Skjoldby, CEO skjoldby.com

TILMELD MIG - JEG VIL SOVE BEDRETILMELD MIG - JEG VIL SOVE BEDRE
Modul 1:

Haste opgaver og afbrydelse

Vi ser på hvordan vi løser opgaver i hverdagen, hvordan vi prioriterer haste opgaver og hvordan vi forholder os til afbrydelser.

Vi ser på forskellige muligheder for at blive mindre forstyrrede og derved bedre kunne holde foskus i løbet af hverdagen.

Modul 2:

Flow

Du bliver sat grundigt ind i den seneste hjerneforskning omkring flow og hvordan hjernen egentligt arbejder bedst og længest.

Ud fra denne læring ser vi på, hvordan du kan indrette din dag for udnytte din hjerne maksimalt.

Modul 3:

Prioritering og planlægning

Vi fortsætter hvor sidste uge sluttede med mere hjerneforskning og en endnu dybere forståelse for hvorfor det er så vigtigt at holde flow.

Vi skal arbejde med kontekst skifte og hjernens belønningsmekanismer, såsom Dopamin, Oxytocin og Serotonin

Modul 4:

Opfølgning

Vi ser på hvordan vi undgår at sætte fælder for os selv og på hvordan vi sikrer os imod at gentage fejl vi har begået før.

Vi arbejder med transparenthed over for os selv og vores med deltagere og derved hjælper vi os selv til at lære af vores fejltagelser.

Modul 5:

Kommunikation

Vi arbejder i denne uge med at kommunikere bedre til omverdenen, især kunderne (eller chefen) men også kollegaer.

Vi arbejder med transparenthed, som et redskab til at opbygge tillid mellem mennesker.

Modul 6:

Fremtidig strategi

Vi opsummerer hvad vi har gennemgået i løbet af de 6 uger og lægger en plan for, hvordan du kan fortsætte med at arbejde på din struktur og planlægning.

Ugen efter dette modul afholdes 1-til-1 sessioner med alle deltagere via telefon, Skype eller Google hangout.

1-til-1 session

Telefon, Skype eller Google

Efter sidste online session afholder vi en personlig 1-til-1 session, hvor vi afslutter forløbet og du får mulighed for at stille mig alle de spørgsmål du ikke fik svar på i videoerne eller i online gruppen.

Vi giver også hinanden en ærlig tilbagemelding på forløbet og på hvilke tiltag du har taget, for at øge din produktivitet og TimeBlock forløbet generelt.

DU FÅR:

 • 6 online moduler/video kurser som du kan se og gense, også efter kurset er afsluttet
 • 1 online gruppe hvor du kan stille mig og de andre deltager alverdens spørgsmål
 • 1-til-1 session hvor du får individuel sparring
 • Adgang til lukket Facebook gruppe hvor du og de andre deltagere fra kurset kan udveksle erfaringer og informationer.
TILMELD MIG - JEG VIL SOVE BEDRETILMELD MIG - JEG VIL SOVE BEDRE

Det siger rådgiverenMaj-Wismann-timeblock-reference

Jeg er altid ude efter metoder og redskaber, der kan effektivisere min produktivitet endnu mere, og har længe arbejdet med tidsrammer, og mærket effekten af dette.

”Timeblock” systemet er ikke et almindeligt tidsramme-system, for her skal der planlægges og tidsblokkene er længere end dem, jeg selv brugte.

Det har været yderst effektivt i min forretning at benytte mig af teknikkerne, og jeg er nu endnu mere produktiv end før (tro det eller lade være, da jeg har ry for at være ekstrem produktiv).

I stedet for bare at arbejde og producere mere, har jeg nu mere fritid, men er lige så produktiv og endda lidt mere end før.

— Maj Wismann – Websexolog.dk + majwismann.com

TILMELD MIG - JEG VIL SOVE BEDRETILMELD MIG - JEG VIL SOVE BEDRE

Sådan øger du din omsætning

Efter du har taget TimeBlock metodikken i brug vil du have ændret den måde du estimerer og prioriterer din tid, for mange vil dette resultere i en øget omsætning op til 40%, uden at du skal arbejde flere timer.

For mig selv steg omsætningen i min konsulentforretning med 33% efter vi opfandt TimeBlock metodikken og vores overskud steg med 400%.

Lars Skjoldby

lars-skjoldby-timeblock-referenceJeg har et bedre overblik af hvilke opgaver mine medarbejderne arbejder på og hvornår de har planlagt at lave hvilke opgaver. Samtidig ved jeg, hvor mange ressourcer der er tilgængelige 3-4 uger forud.

Når medarbejderne møder ind, så ved de præcis hvilke opgaver de skal arbejde på den dag. De fortæller mig at deres arbejdsdag er mindre uorganiseret og at de føler de arbejder mere effektivt og ’smarter’ end før. Og det gør de.

Vi har også mulighed for at informere vores kunder om hvornår vi har planer om at arbejde på deres projekter og det får dem til at føle sig bedre informeret og mindre usikker på hvornår vi afleverer vores arbejde.

Lars Skjoldby fortæller om TimeBlock
 
Edd McArdle fortæller om TimeBlock
 
Edd McArdle

edd-mcardle-timeblock-referenceTimeBlock har virkelig hjulpet vores teamfølelse fordi det bliver transparent hvad alle arbejder på.

Vi føler os mere organiseret nu og jeg føler at mit generelle stressniveau er blevet reduceret. Både fordi det er blevet transparent hvad folk arbejder på og fordi vi er mere organiseret. Det har også være nemmere at tage beslutninger fordi det er lettere at se konsekvenserne af vores beslutninger.

Som forretning har vi opdaget af en udvikler bruger 2 timer om dagen på DBA-opgaver og dette gjorde det nemmere at ansætte en fultids DBA’er.

Udviklerne har været meget mere entusiastiske og forstår bedre hvad vi som virksomhed prøver at opnå og hvordan deres arbejde direkte påvirker det. De taler også mere sammen, hvilket har hjulpet dem alle sammen.

Fordelene for vores kunder er at de får en bedre langsigtet planlægning af udviklingen af deres produkt.

— Edd McArdle, agentivity.com

TILMELD MIG - JEG VIL SOVE BEDRETILMELD MIG - JEG VIL SOVE BEDRE
Lasse Gubbertsen

Lasse-gubbertsen-timeblock-referenceHver uge får jeg fokuseret kvalitets tid med mine medarbejdere, hvor vi laver et tilbageblik på den forgangne uge og plan, samt prioriterer og diskuterer opgaverne for den kommende uge. Det giver mig en værdifuld indsigt i hvordan hver enkelt medarbejder performer og jeg kan få et overblik over om vi er på rette vej som team.

Mine medarbejdere ved præcis hvad der er forventet af dem i den kommende uge og hvilke opgaver de skal prioritere. Deres uge er meget mere organiseret og struktureret. De ved hvad de skal gøre for at blive en succes.

Lasse Gubbertsen, Købmandshuset

Martin Bengaard

martin-bengaard-timeblock-referenceMine medarbejdere har fået en mere rolig og rar arbejdsuge – det er nu muligt at komme igennem alle de opgaver de planlægger at lave.

Vores kunder får bedre service og en del af dem har endda lyst til selv at bruge TimeBlock metoden.

Jeg har en meget roligere uge – fordi alle mine ansatte nu ved hvad de skal gøre og vi bruger ugens første TimeBlock på at planlægge resten af ugen. Det betyder at alle mine medarbejderes spørgsmål er besvaret på vores ugentlige møde. Før TimeBlock blev jeg forstyrret i løbet af dagen fordi vi faktisk ikke vidste hvad vi skulle arbejde på i løbet af ugen.

Det lyder meget enkelt og logisk – men planlægning blev vores løsning.

Martin Bengaard, CEO SENSE Marketing

Nete Poulsen

ordrestyring_person-timeblock-referenceTidligere missede vi deadlines og kunderne blev taberne.

Det vi lærte ved at bruge TimeBlock var, at vores kunder krævede svar på 2 spørgsmål: for det første om deres forespørgsel er mulig og for det andet hvornår den ønskede funktion bliver implementeret.

Den præcise dato er ikke så vigtigt. Det vigtigste er dog løbende opdateringer på, hvor i processen vi er med udviklingen.

På samme måde er det nødvendigt for kundeserviceteamet at vide hvor i processen eller hvilket stadie udviklingsteamet er i, når de skal informere vores kunder – de har brug for at kunne gøre det med troværdige løfter og deadlines.

Det er forfærdeligt for en supporter, når de ikke ved hvad de skal fortælle kunden eller må undskylde for at en funktion bliver forsinket igen og igen.

Fordelen ved at bruge TimeBlock er at begge teams er mere transparente og at kommunikationen flyder bedre, fordi vi har det samme udgangspunkt og overblik over vores proces.

Vi kan altid gå tilbage og kigge i TimeBlockene. Derfor bliver kunderne vindere i sidste ende og det falder tilbage på os.

Ikke mindst har TimeBlock metoden ændret min måde at være tilstede på. Jeg kan stole på at jeg bliver informeret, hvis noget bliver udsat. Jeg behøver ikke have en halvt øje på udviklingsteamet og mit fokus kan derfor være på det som det bør: Kundeserviceteamet og kunderne.

— Nete Poulsen, Ordrestyring.dk

TILMELD MIG - JEG VIL SOVE BEDRETILMELD MIG - JEG VIL SOVE BEDRE

  Pris: 2.500,- ex. moms.

  Dine informationer

  Dette er en popup

  Den er rigtig smart

  Tilmeld mig