Du lever af at sælge timer og vil gerne være mere effektiv og have en højere indtjening, uden at arbejde mere?

TimeBlock onlineforløbet er løsningen for dig!

TimeBlock metoden kan ikke implementeres  på en dag, du skal investere tid og kræfter i den.

Men når metoden er implementeret, vil du opleve en mærkbar forskel!

Du skal forpligte dig til, at bruge seks timer fordelt over seks uger på, at lære metoden skridt for skridt.

I løbet af denne periode vil vi give dig alle de teknikker og værktøjer, der er nødvendige for at du kan blive mere effektiv, motiveret og struktureret i dit arbejdsliv.

Anders Thue Pedersen - TimeBlock underviser

TimeBlock forløbet koster 2.500,00 ex. moms

TILMELD MIG - JEG VIL VÆRE MERE EFFEKTIV

Anders Thue Pedersen opfandt TimeBlock metoden i sin IT konsulent forretning, da han indså at de manglede fokus, planlægning, gennemsigtighed og læring af fejltagelser.

Allerede måneden efter de startede med TimeBlock metoden, forøgede de deres omsætning med 33% og deres overskud med 400%

Sådan foregår TimeBlock onlineforløbet

TimeBlock forløbet køres i hold af 10 personer og er en kombination af undervisning samt en privat gruppe, hvor vi støtter hinanden.

Selve undervisningen består af online videoer af normalt 10-20 minutters varighed, der udgives en ny video hver mandag om morgenen. Videoerne indeholder dels teori, men derudover også praktiske opgaver, som du skal løse enten mens du ser videoen eller i den næste uge.

Hver mandag mødes vi online og evaluerer den foregående uge, samt diskuterer den kommende uges opgaver.

Efter de seks ugers forløb afholder vi en 1-til-1 samtale med dig enten på telefonen eller Skype, hvor vi gennemgår din implementering af TimeBlock metodikken og ser på hvordan vi kan sikre os at du maksimerer din produktivitet og lever op til dit fulde potentiale.

Hvem er forløbet for?

  • Du kan være udvikler, marketingansvarlig, tekstforfatter, designer eller noget helt femte
  • Du arbejder meget koncentreret i din hverdag og har brug for mere struktur for at få overblik og ro i hverdagen
  • Du kan være freelancer, ansat eller chef i en mindre virksomhed eller i en stor organisation
  • Du løser opgaver, der normalt tager minimum halve dage at løse, men gerne flere uger
  • Du når ikke så meget som du selv føler burde være muligt, lige meget hvor meget du arbejder
  • Du har et ønske om at nå mere uden at arbejde flere timer.

Det fik Lars Skjoldby ud af TimeBlocktimeblock-lars-skjoldby

Jeg har et bedre overblik af hvilke opgaver mine medarbejderne arbejder på og hvornår de har planlagt at lave hvilke opgaver. Samtidig ved jeg, hvor mange ressourcer der er tilgængelige 3-4 uger forud.

Når medarbejderne møder ind, så ved de præcis hvilke opgaver de skal arbejde på den dag. De fortæller mig at deres arbejdsdag er mindre uorganiseret og at de føler de arbejder mere effektivt og ’smartere’ end før – og det gør de!

Vi har også mulighed for at informere vores kunder om, hvornår vi har planer om at arbejde på deres projekter og det får dem til at føle sig bedre informeret og mindre usikre på hvornår vi afleverer vores arbejde.

— Lars Skjoldby, CEO skjoldby.com

TILMELD MIG - JEG VIL VÆRE MERE EFFEKTIV
Modul 1:

Haste opgaver og afbrydelse

Vi ser på hvordan vi løser opgaver i hverdagen, hvordan vi prioriterer haste opgaver og hvordan vi forholder os til afbrydelser.

Vi ser på forskellige muligheder for at blive mindre forstyrrede og derved bedre kunne holde foskus i løbet af hverdagen.

Modul 2:

Flow

Du bliver sat grundigt ind i den seneste hjerneforskning omkring flow og hvordan hjernen egentligt arbejder bedst og længest.

Ud fra denne læring ser vi på, hvordan du kan indrette din dag for udnytte din hjerne maksimalt.

Modul 3:

Prioritering og planlægning

Vi fortsætter hvor sidste uge sluttede med mere hjerneforskning og en endnu dybere forståelse for hvorfor det er så vigtigt at holde flow.

Vi skal arbejde med kontekst skifte og hjernens belønningsmekanismer, såsom Dopamin, Oxytocin og Serotonin

Modul 4:

Opfølgning

Vi ser på hvordan vi undgår at sætte fælder for os selv og på hvordan vi sikrer os imod at gentage fejl vi har begået før.

Vi arbejder med transparenthed over for os selv og vores med deltagere og derved hjælper vi os selv til at lære af vores fejltagelser.

Modul 5:

Kommunikation

Vi arbejder i denne uge med at kommunikere bedre til omverdenen, især kunderne (eller chefen) men også kollegaer.

Vi arbejder med transparenthed, som et redskab til at opbygge tillid mellem mennesker.

Modul 6:

Fremtidig strategi

Vi opsummerer hvad vi har gennemgået i løbet af de 6 uger og lægger en plan for, hvordan du kan fortsætte med at arbejde på din struktur og planlægning.

Ugen efter dette modul afholdes 1-til-1 sessioner med alle deltagere via telefon, Skype eller Google hangout.

1-til-1 session

Telefon, Skype eller Google

Efter sidste online session afholder vi en personlig 1-til-1 session, hvor vi afslutter forløbet og du får mulighed for at stille mig alle de spørgsmål du ikke fik svar på i videoerne eller i online gruppen.

Vi giver også hinanden en ærlig tilbagemelding på forløbet og på hvilke tiltag du har taget, for at øge din produktivitet og TimeBlock forløbet generelt.

DU FÅR:

  • 6 online moduler/video kurser som du kan se og gense, også efter kurset er afsluttet
  • 1 online gruppe hvor du kan stille mig og de andre deltager alverdens spørgsmål
  • 1-til-1 session hvor du får individuel sparring
  • Adgang til lukket Facebook gruppe hvor du og de andre deltagere fra kurset kan udveksle erfaringer og informationer.

Det fik Maj Wissman ud af TimeBlockMaj-Wismann-timeblock-reference

Jeg er altid ude efter metoder og redskaber, der kan effektivisere min produktivitet endnu mere, og har længe arbejdet med tidsrammer, og mærket effekten af dette.

”Timeblock” systemet er ikke et almindeligt tidsramme-system, for her skal der planlægges og tidsblokkene er længere end dem, jeg selv brugte.

Det har været yderst effektivt i min forretning at benytte mig af teknikkerne, og jeg er nu endnu mere produktiv end før (tro det eller lade være, da jeg har ry for at være ekstrem produktiv).

I stedet for bare at arbejde og producere mere, har jeg nu mere fritid, men er lige så produktiv og endda lidt mere end før.

— Maj Wismann – Websexolog.dk + majwismann.com

TILMELD MIG - JEG VIL VÆRE MERE EFFEKTIV

Sådan øger du din omsætning

Efter du har taget TimeBlock metodikken i brug vil du have ændret den måde du estimerer og prioriterer din tid, for mange vil dette resultere i en øget omsætning op til 40%, uden at du skal arbejde flere timer.

For mig selv steg omsætningen i min konsulentforretning med 33% efter vi opfandt TimeBlock metodikken og vores overskud steg med 400%.

Lars Skjoldby

lars-skjoldby-timeblock-referenceJeg har et bedre overblik af hvilke opgaver mine medarbejderne arbejder på og hvornår de har planlagt at lave hvilke opgaver. Samtidig ved jeg, hvor mange ressourcer der er tilgængelige 3-4 uger forud.

Når medarbejderne møder ind, så ved de præcis hvilke opgaver de skal arbejde på den dag. De fortæller mig at deres arbejdsdag er mindre uorganiseret og at de føler de arbejder mere effektivt og ’smarter’ end før. Og det gør de.

Vi har også mulighed for at informere vores kunder om hvornår vi har planer om at arbejde på deres projekter og det får dem til at føle sig bedre informeret og mindre usikker på hvornår vi afleverer vores arbejde.

Lars Skjoldby fortæller om TimeBlock
 
Edd McArdle fortæller om TimeBlock
 
Edd McArdle

edd-mcardle-timeblock-referenceTimeBlock har virkelig hjulpet vores teamfølelse fordi det bliver transparent hvad alle arbejder på.

Vi føler os mere organiseret nu og jeg føler at mit generelle stressniveau er blevet reduceret. Både fordi det er blevet transparent hvad folk arbejder på og fordi vi er mere organiseret. Det har også være nemmere at tage beslutninger fordi det er lettere at se konsekvenserne af vores beslutninger.

Som forretning har vi opdaget af en udvikler bruger 2 timer om dagen på DBA-opgaver og dette gjorde det nemmere at ansætte en fultids DBA’er.

Udviklerne har været meget mere entusiastiske og forstår bedre hvad vi som virksomhed prøver at opnå og hvordan deres arbejde direkte påvirker det. De taler også mere sammen, hvilket har hjulpet dem alle sammen.

Fordelene for vores kunder er at de får en bedre langsigtet planlægning af udviklingen af deres produkt.

— Edd McArdle, agentivity.com

TILMELD MIG - JEG VIL VÆRE MERE EFFEKTIV

Det siger deltagerne om TimeBlock forløbet“Den bedste pointe ved TimeBlock er ikke at det er et produktivitet hack – men at man sætter sig selv noget i sinde som man bruger til noget positivt, det handler ikke om at højne effektivitet, det handler om at mennesker skal fungere på en måde som skaber resultater.”

Søren Malling

“Jeg har kæmpet i flere år for at blive produktiv, og så landede TimeBlock på mit bord. Det her har været en nøglesten i at jeg er blevet mere produktiv i mit liv, og forståelsen for hvordan jeg kan blive ved med at være det.”

Mari-Ann Stavnshøj

“Efter at have forsøgt andre planlægningsmetoder – med større eller mindre succes – for en nemmere hverdag, har jeg med TimeBlock metoden fået et utroligt nemt og ligetil planlægningsværktøj, som meget nemt implementeres i hverdagen.
TimeBlock giver mig ro og struktur på hverdagen, så jeg ikke er for optimistisk ift. antal opgaver, samtidigt med at jeg rent faktisk får opgaverne løst i tide, så jeg ikke skal sidde lange aftener og nætter op til deadline. ”

Peter Kristensen

TILMELD MIG - JEG VIL VÆRE MERE EFFEKTIV