Næste gang forløbet starter er tirsdag d. 5 Marts 2019 og løber i 6 uger.

TimeBlock forløbet koster 2.500,00 ex. moms.

Skriv dig på ventelisten nu, så får du mulighed for at købe før alle andre.

  Anders Thue Pedersen, Underviser af TimeBlock

  Anders Thue Pedersen, Underviser af TimeBlock

   

  Det siger deltagerne om TimeBlock kurset

  “Min fordel giver sig selv, når man læser de to forrige sætninger. (læs dem her) Som arbejdsgiver har jeg opnået gladere medarbejdere og gladere kunder, hvilket skaber en sundere forretning. Ganske enkelt. Nå ja – og så kan jeg selv sove om natten nu, også :)))”

  Mads Paaskesen, PL & Partners


  “Den bedste pointe ved TimeBlock er ikke at det er et produktivitet hack – men at man sætter sig selv noget i sinde som man bruger til noget positivt, det handler ikke om at højne effektivitet, det handler om at mennesker skal fungere på en måde som skaber resultater.”

  Søren Malling


  “Efter at have forsøgt andre planlægningsmetoder – med større eller mindre succes – for en nemmere hverdag, har jeg med TimeBlock metoden fået et utroligt nemt og ligetil planlægningsværktøj, som meget nemt implementeres i hverdagen.
  TimeBlock giver mig ro og struktur på hverdagen, så jeg ikke er for optimistisk ift. antal opgaver, samtidigt med at jeg rent faktisk får opgaverne løst i tide, så jeg ikke skal sidde lange aftener og nætter op til deadline. ”

  Peter Kristensen

  “Jeg har kæmpet i flere år for at blive produktiv, og så landede TimeBlock på mit bord. Det her har været en nøglesten i at jeg er blevet mere produktiv i mit liv, og forståelsen for hvordan jeg kan blive ved med at være det.”

  Mari-Ann Stavnshøj