TimeBlock pilot projekt hos Rambøll

TimeBlock forløb for virksomheder

TimeBlock forløbet er for alle de afdelinger i en virksomhed der har opgaver der som hovedregelen tager mere end 1 time og som kræver at man er koncentreret for at løse den.

Det kan være softwareudvikling, onlinemarkting, tekstforfatning, pensionsrådgivning, maskiningeniør, arkitekt eller en administrations medarbejder.

Hvad får vi ud af det?

Både leder, ansat og afdelingen får meget ud af TimeBlock metoden.

Lederen får overblik, gennemsigtighed og ro over om hans afdeling laver de rigtige ting, om nogen er bagud, om der er nogle ildebrænde nogle steder.

Den ansatte får mere tid i flow, mere tid til rent faktik at lave det som han er ansat til.

Afdelingen når mere, har mere ro og et meget bedre og højere kommunikations niveau – noget som hos PFA frigav 5 fuldtidsstillinger i en afdeling med 19 ansatte, en besparelse på 35%, samtidig fik de lavere sagsbehandligstid og fjernede alt overarbejde.

Ikke to virksomheder er ens.

Derfor er der ikke to TimeBlock forløb der er ens, men som hovedreglen består forløbet af to hovedområder.

Første del er en undervisning i TimeBlock metoden, det er den samme viden som du kan få på mit online forløb tilsat en spørgerunde tilsidst.

Anden del er facilitering af metoden under brug. Altså, jeg deltager på et “mandagsmøde” hvor en afdeling planlægger sin uge, vi gennemgår dem og jeg hjælper lederen med at stille de spørgsmål som vi ofte glemmer.

Efter “mandagsmødet” bruger jeg normalt lidt tid sammen med lederen/lederne og debriefer dem på hvad der gik godt og hvor de kan forbedre deres kommunikation og samarbejde med teamet.

Hvad koster det?

Det er afhængigt af afdelingen og hvordan forløbet er skruet sammen – og om det foregår i København, Århus eller Ålborg.

 

Som udgangspunkt koster første del, altså undervisningen og spørgerunden

Koster 10.500,- Excl. moms.

 

Min deltagelse på et “mandagsmøde” samt efterfølgende sparring med leder eller lederne.

Koster 4.000,- Excl. moms.

 

Hvad er udbyttet af forløbet?

Du vil efter forløbet opleve at du som leder har mere overblik over din afdeling, mere ro med hvad den laver og mere tid til at tage dig af dine opgaver i stedet for at slukke ildebrænde i driften.

Du vil normalt også opdage at dine folk når mere, og at kvaliteten af deres arbejde stiger.

De ansatte vil normalt få mere ro og arbejdsglæde, fordi de har mere tid til at lave det som de rent faktisk er ansat til.

 


Referencer fra CEO Mads Paaskesen, PL & Partners

Hvorfor valgte I at arbejde efter TimeBlock metoden?

Vi manglede struktur og overblik, og ønskede at producere mere effektivt, samtidig med at vi øgede kvaliteten i vores arbejde. TimeBlock har hjulpet os med at lykkes med alle de nævnte punkter. Vi er alle mere glade og har mere overblik, og alle ved, hvad hinanden arbejder på.

Hvor lang tid tog det at beslutte at implementere TimeBlock i jeres organisation?

Det tog lige nøjagtig et møde, og dagen efter blev det implementeret og modtaget hammer-godt. Dag nummer to med TimeBlock var ingen i tvivl om værdien.

Hvilket fordele har du, dine medarbejdere og dine kunder af TimeBlock metoden?

Kundernes fordel er, at mine medarbejderes tid går uforstyrret på dem. De får en højere kvaltiet. Medarbejdernes fordel er at deres performance er bedre, samtidig med at deres hverdag er mere overskuelig og struktureret. Følelsen af at være presset til det yderste, er ikke længere til stede dagligt.

Min fordel giver sig selv, når man læser de to forrige sætninger. Som arbejdsgiver har jeg opnået gladere medarbejdere og gladere kunder, hvilket skaber en sundere forretning. Ganske enkelt. Nå ja – og så kan jeg selv sove om natten nu, også :)))